Bio si mi sve, stvarno, sve. Nisam mogla zamisliti svoj život bez tebe, ali hvala ti što si me napustio…


Hvala ti što si me napustio. Prije godinu, ili godinu i pol, sve o čemu sam mislila si bio ti, bio si mi sve, stvarno, sve. Nisam mogla zamisliti svoj život bez tebe.

Kako sam bila glupa, jer danas živim bez tebe i sretna sam. Konačno mogu razgovarati o tebi i ne osjećam ništa. Pogledaj me, uspjela sam, ali mislio si da neću.

Hvala ti.

Prije sam se nadala da ću ti biti supruga. Vidjela sam našu zajedničku budućnost. Vidjela sam sebe u vjenčanici. Nikada nisam zamišljala svoj život bez tebe, možda je zbog toga bilo tako mučno u početku.

Ali danas je sve nestalo.

Hvala ti.

Slomio si me, slomio si mi srce na milijune komadića, otišao i nikad se nisi osvrnuo.

Dakle, hvala ti.

Bila sam naivna, a ti si to iskoristio. Bila sam glupa što sam ti vjerovala. Vjerovala sam da me nikad nećeš napustiti, vjerovala sam da me voliš i bila sam prokleto u krivu.

Dakle, hvala ti.

Obećao si da ćemo zauvijek biti zajedno, a ja sam ti vjerovala. Ali lagao si, nikad me nisi stvarno volio, nikada te nije bilo briga za mene, nisam ti bila ništa. Dugo mi je trebalo da to shvatim.

Dakle, hvala ti.

Bila sam toliko zaljubljena u tebe da sam izgubila iz vida tko si ti zapravo i tko sam ja. Ja nisam bila ja kad sam bila s tobom. Nisi htio vezu, htio si me kontrolirati. I uspio si. Bila sam ono što si želio da budem.

Hvala ti.

Ponekad poželim da mogu vratiti vrijeme unatrag i ne dati ti svoje srce. Imao si svu moć nad mnom. Ti si kontrolirao moj život, moje emocije, moje srce, sve moje. Ali kad razmislim malo bolje, to nije važno. Tako je trebalo biti, trebao si doći u moj život. Inače ne bih naučila ovu lekciju.

Hvala ti.

Pomisao na tebe me slamala. Ali sada prođe dugo vremena a da te se niti ne sjetim. Konačno shvaćam neke stvari i više ne boli. Da si me volio ne bi mogao tako lako otići. Ne bi mogao jednostavno otići i nikad se ne osvrnuti. Sada znam da zaslužujem bolje. Zauvijek ću biti nešto najbolje što ti se dogodilo, upamti to.

Dakle, hvala što si me podučio ovoj lekciji, hvala što si mi pokazao što nije ljubav i hvala što si mi pružio priliku da živim život bez tebe. Sada sam spremna voljeti nekoga svim srcem, kao da tebe nikad nisam niti upoznala.

Tvoj gubitak.