Bio si moja prva ljubav, bio si prvi muškarac koji je osvojio moje srce i prvi čovjek koji ga je slomio


Bio si moja prva ljubav, bio si prvi momak koji je osvojio moje srce i prvi čovjek koji ga je slomio. Trebale su mi godine da ponovno pronađem svoj život, da ponovno izgradim svoj život.

Ne mislim da bih ikad više mogla proći kroz takvu bol. Doslovno si me slomio. Nakon što si me napustio nisam mogla naći razloga da živim. Nisam mogla spavati, jesti, izlaziti ili bilo što drugo. Bila sam slomljena. Nisam željela živjeti.

Tvoji razlozi za odlazak bili su smiješni i nisu pomogli u mom oporavku. Dala sam ti sve što sam imala, a ti si rekao da to nije dovoljno.

Kad smo se upoznali imala sam samo 17 godina. Bio si stariji, gotovo 8 godina stariji. Shvatio si da me možeš kontrolirati, da ću učiniti sve za tebe. I bio si u pravu.

Dala sam ti svoj život. Radila sam ono što si mi rekao. Nisam mogla ništa učiniti samostalno. I nisam znala kako.

Prošla sam mnogo različitih faza. Ponekad si bio sve što sam željela, ponekad sam te strašno mrzila. Ali sada sam dobro, i rijetko pomislim na tebe.

Promijenila sam svoj način razmišljanja. Umjesto da razmišljam o dobrim vremenima s tobom, počela sam razmišljati o tome kako si mogao bolje postupati sa mnom tijekom loših perioda.

Sada znam da nisi znao voljeti, iskoristio si me i jednostavno otišao.

Dao si mi novu snagu nakon raskida, i iako ću od sada bolje čuvati svoje srce, sljedeći muškarac koji uđe u moj život zaista će morati zaslužiti ga.

Zavređujem biti voljena, samo mi je trebalo neko vrijeme da to shvatim.