NIKAD OVO NE ZABORAVITE: Ljudi kojima je stalo do vas, nikada vas neće povrijediti


U istinskim vezama nema mržnje, ljutnje, zavisti i bijesa. U pravim vezama postoji samo ljubav u njenom najljepšem obliku.

Ljubav se ne može mjeriti. Ljubav prevladava udaljenost, ruši prepreke, ruši zidove. Ljubav je lijepa jer je to najčišći osjećaj. Ljubav je lijek jer liječi ranjena srca. Ljubav se mjeri u djelima, a ne riječima. Ljubav je dar koji se teško pronalazi.

Prava ljubav može biti zbunjujuća i nejasna, ali nikad ružna. Ponekad neodoljiva, ponekad nepredvidiva ili nekontrolirana … ali nikad otrovana.

Ljubav znači pružiti najbolje od sebe osobi koja je pred vama. Ljubav znači voljeti zauvijek, a ne samo na trenutak. Ljubav znači promjenu, kompromis, zrelost, iskrenost. Ljubav znači sve što je najljepše na ovome svijetu.

Prava ljubav znači ravnotežu. To znači ostati bez obzira na situaciju. To znači biti tamo za osobu pored vas, pomoći vam da se dignete s tla tokom teških vremena i, što je najvažnije, kažete joj da će sve biti u redu i podržavate je čak i kad se s njom ne slažete.

Ljubav znači razmišljanje prije nego što djelujete i slijedite svoje srce bez straha. To znači planirati unaprijed i izgubiti se u sadašnjem trenutku. To znači odustati od svih pravila, spustiti sve maske i staviti dušu na pladanj sa svim povjerenjem, jer znate da vam nikad neće nauditi. Naprotiv, cijenit će vas, bezuvjetno će vas voljeti, poštovat će vas, pomoći će vam. Bit ćete partner na novom putu.

Prava ljubav je PRAVA. Ona je bezuvjetna. Prava ljubav oprašta. Ona nudi drugu priliku. Gleda ono što je najbolje u vama. Prihvaća te takvog kakav jesi. Nije je briga za se ks, religiju, dob, rasu ili kilograme prikazane vagama. Prava ljubav je moćna i može spasiti cijeli svijet. Prava ljubav znači sreću.