On je dobar muškarac, ali nije pravi čovjek za tebe…


On je dobar momak, ali jednostavno nije pravi čovjek za vas.

1. Svaki put kada vam govori koliko vas voli ili vam govori koliko je sretan s vama, osjećate se kao da ne zaslužujete takve riječi i osjećate se vrlo nelagodno.

2. Osjećate se kao idiot kad ozbiljno razmišljate o raskidu veze s njim. Jer je dobar momak. A on je tako draga osoba i ništa nije učinio da bi zaslužio prekid.

3. Neke stvari radite s njim samo zato što osjećate kao da biste ih trebali raditi. Poljubite ga i govorite mu da ga volite. Jer je dobar momak. Ali zapravo se ne osjećate kao da proživljavate te emocije s njim.

4. Pomisao na to da ćete s njim provesti vječnost i pomisao na udaju za njega vas zastrašuju. Sada ste zadovoljni s njim, ali postati njegova supruga ne zvuči kao nešto što biste ikada željeli učiniti.

5. Bolje se osjećate kada ste odvojeni. Ne radujete se susretu s njim. Nikad vam ne nedostaje.

6. Ponekad razmišljate o tome kako bi bilo biti u vezi s nekim drugim. Katkad sanjarite o nekim drugim momcima, maštate o aferi s njima.

7. Druženje s njim osjećate kao obavezu. Kad god ste zajedno, razmišljate o svim ostalim stvarima koje biste mogli raditi umjesto toga, poput gledanja televizije, čitanja, učenja, izlaska s prijateljima.

8. Ponekad imate osjećaj da je on više kao dobar prijatelj, a ne kao vaš dečko. Ne osjećate žar kad se ljubite. Nikad se ne ponašate koketno kad ste s njim.

9. Nemate mnogo toga zajedničkog. Ne znate što reći, a kada ste odvojeni ne dopisujete se toliko često. Ne razgovarate previše. Obično brzo prijeđete na seks.

10. Dijelite više argumenata nego poljubaca. Na kraju se svađate oko najglupljih stvari. Jer ste tako različiti.