Ženo draga, jednog dana ćete neko voljeti onako kako zaslužuješ da budeš voljena i nećeš se morati boriti za to


“Jednog dana će te netko voljeti onako kako zaslužuješ da budeš voljena i nećeš se morati boriti za to”.

-Ruby Dahl

Kad ste u korektnoj vezi, sunce svijetli jače, osmijesi su veći i uživate u svakom trenutku koji provodite sa svojim partnerom.

Prvo morate znati kako izgleda zdrav odnos kako biste znali raditi u tom smjeru i stvarati ga zajedno s svojim partnerom.

U pravoj vezi provodite vrijeme zajedno radeći stvari u kojima oboje uživate. Pronađete stvari koje oboje volite i radite ih zajedno.

Oboje radite na izgradnji povjerenja. Pokušavate ugoditi jedno drugom. Oboje ste strpljivi. Nježni ste jedni prema drugom.

Pronašli ste ravnotežu između svog kruga prijatelja, partnera i vašeg zajedničkog društvenog kruga.

Oboje ste potpuno posvećeni jedno drugom. Počinjete se držati zajedno kroz život jer zajedno nosite sve. Problem vašeg partnera je vaš i to zajedno rješavate.

Ljubav znači više od dijeljenja istog kreveta.

Ljubav znači nelagodnost u želucu kada kasno dođu kući a vi ste bili zabrinuti što im se dogodilo.

Ljubav znači vikati jedni na druge kada napravite nešto glupo.

U pravom odnosu vaš partner vas čini boljim i vi njega činite boljim.

Zajedno dijelite strast prema svojoj budućnosti. Ne možete vidjeti svoju budućnost bez svog partnera. Oboje ste entuzijastični zbog zajedničke budućnosti.

Uzbuđeni ste zbog razgovora u kasnim noćima, kao i zbog onoga što se događa između plahti. Zato što ste privučeni svojim partnerom, umom, tijelom i duhom.

Ljubav je netko tko je uvijek brižan. Ljubav je netko tko uživa u vašem društvu onoliko koliko i vi uživate u njegovom. Ljubav su dvije riječi koje kažeš i čuješ ih povratno.

Ljubav znači biti tim. Biti najbolji prijatelji. Kao partneri u kriminalu.

Ljubav znači da ste točno tamo gdje ste trebali biti.